„Negaliu įsivaizduoti savęs žaidžiančio už kurią nors kitą komandą. „Barcelona“ – mano namai, todėl iš čia nesiruošiu išvykti. Jei manote, kad aš galėčiau persikelti į Angliją, labai klystate, nes ji manęs visiškai netraukia“, - sakė geriausias planetos futbolininkas.

„Man yra didžiulė laimė triumfuoti kartu su „Barcelona“, tačiau dabar mano tikslas yra laimėti „Copa America“ čempionatą kartu su Argentinos rinktine“, - baigė L. Messi.

Šių metų „La Liga“ pirmenybėse L. Messi sužaidė 33 mačus ir per juos įmušė 31 įvartį. Taip pat argentinietis atliko ir 18 rezultatyvių perdavimų.

Fanas Argentinoje bandė smogti L.Messi

L.Messi šiuo metu atostogauja gimtajame Rosario mieste, Argentinoje.

Eidamas iš restorano, L. Messi dalino autografus jį apspitusiems fanams, tačiau vienas pasirodė nedraugiškas ir bandė smogti geriausiam pasaulio žaidėjui. Po to, gerbėjas, kuris buvo apsirengęs už kelių kvartalų nuo to restorano esančios mokyklos uniforma, ėmė bėgti.

Futbolininkas ir toliau dalino autografus bei paaiškino, kad su juo viskas gerai.

„Noriu nuraminti visus žmones, kurie manęs klausia, kas atsitiko einant iš restorano. Sakau: „negavau jokio smūgio“. Jaučiuosi visiškai normaliai“, - socialiniame tinkle parašė L. Messi.