„Norime dar kartą parodyti Lietuvos žmonėms paties aukščiausio lygio tradicinį karate, dalyvauti patys ir iškovoti prizines vietas savų žiūrovų akivaizdoje“, kalbėjo LTKA vadovas.

Planuojama Europos čempionatą rengti Vilniuje, tačiau neatmetamos ir kitų miestų kandidatūros.

„Jaučiu, kad visas pagrindinis krūvis kris ant Vilniuje gyvenančių žmonių, todėl įvairius klausimus spręsti čia būtų patogiausia. Tačiau galutinis sprendimas dar nėra priimtas, galbūt bus pasirinktas ir kitas miestas“, - teigė G. Dranevičius.

Idėja rengti Lietuvoje Europos čempionatą jau pristatyta Lietuvos sporto vadovams.

„Šį klausimą aptarėme su Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentu Artūru Poviliūnu ir Kūno kultūros ir sporto departamento generaliniu direktoriumi Klemensu Rimšeliu. Reakcija buvo teigiama, dabar turime tik atlikti tam tikras procedūras, pateikti prašymus, gauti leidimus tam, kad galėtume į šį renginį pretenduoti oficialiai“, - pasakojo LTKA vadovas.

Lietuvos atstovai apie galimybę priimti Europos čempionatą kalbėjosi su Europos tradicinio karate federacijos atstovais ir tikisi jų palaikymo.

„Turime geras galimybes, nes Vilniuje vykusį pasaulio čempionatą iki šiol visi labai gražiai prisimena. Visi išvažiavo pilni gerų emocijų ir, manau, mielai čia sugrįžtų dar kartą“, - sakė G. Dranevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją