E. Balčiūnaitės manymu, šis sporto įvykis yra tarsi kontrolinės varžybos, leidžiančios pasitikrinti prieš prasidedantį sezoną. Be to, ji yra patenkinta galimybe rungtyniauti su kitomis jaunomis bėgikėmis.

Tradicinės SELL (Suomijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos) studentų sporto žaidynės nuo vyko laikinosios sostinės S. Dariaus ir S. Girėno stadione. Šįmet renginyje dalyvavo Suomijos, Čekijos, Šveicarijos, Rusijos, Prancūzijos, Graikijos, Lenkijos, Didžiosios Britanijos, Estijos, Latvijos, Baltarusijos ir Lietuvos atletai, atstovaujantys dešimčiai sporto šakų.

Ketvirtą kartą SELL varžybose dalyvaujanti E. Balčiūnaitė yra laikoma viena perspektyviausių šalies bėgikiųe. Šiemet sportininkė jau apgynė 800 ir 400 m distancijų bėgimo Lietuvos čempionės vardą, per šalies lengvosios atletikos pirmenybes vykusias Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją