Atsakomasis susitikimas po savaitės - gegužės 3-ią dieną - vyks Katalonijos sostinėje.

Rungtynės

Dvikovos pradžioje atkakli kova daugiausia vyko aikštės viduryje. 25-ą minutę Xavi atsidūrė katalonų atakos smaigalyje, bet įveikti vartininko Ikero Casillaso jam nepavyko. Po kiekvienos pražangos ar susidūrimo aikštėje virė aistros - muštynių vos nepradėjo Arbeloa su Pedro ar Sergio Ramosas su Gerardu Pique. Pirmo kėlinio pabaigoje „Real“ klubo saugui Cristiano Ronaldo pavyko tolimas smūgis, bet varžovų vartininkas Victoras Valdesas vargais negalais likvidavo pavojų.

Po pirmų 45 minučių, žaidėjams einant į persirengimo kambarius, netoli tunelio vėl įvyko futbolininkų susistumdymas ir „Barcelona“ ekipos atsarginis vartininkas Jose Pinto gavo raudoną kortelę.

Antras kėlinys vyko taip pat emocingai. Dėl kiekvieno epizodo žaidėjai nuolat apeliuodavo teisėjui Wolfgangui Starkui.

61-ą minutę madridietis Pepe už pražangą buvo išvytas iš aikštės, o „Real“ klubo treneris Jose Mourinho už ginčus su arbitrais pasiųstas nuo atsarginių suolelio į tribūnas.

68-ą minutę pavojingą momentą sukūrė Pedro, bet „Barcelona“ futbolininkui nuginkluoti varžovų vartininko I. Casillaso nepasisekė. Be to, madridiečių gynėjas Marcelo užlipo Pedro ant blauzdos ir jis dėl traumos netrukus buvo pakeistas.

76-ą minutę „Barcelona“ surengė žaibišką ataką, kai dešiniu sparnu prasiveržęs Ibrahimas Afellay'us, skersavo kamuolį į vartininko aikštelę, o ten prie artimo virpsto gynėją aplenkė argentinietis L. Messi - 1:0.

87-ą minutę L. Messi vienas atliko slalomą tarp penkių „Real“ komandos gynėjų ir vartininko bei antrą kartą pasiuntė kamuolį į priešininkų vartų tinklą - 2:0. Mačas taip ir baigėsi ir katalonai žengė platų žingsnį link Čempionų lygos turnyro finalo.

L. Messi pelnė jau vienuolika įvarčių šio sezono UEFA Čempionų lygoje.

Katalonai kamuolį kontroliavo net 72 proc. rungtynių laiko, bet smūgiais į vartus persvara nebuvo didelė. „Barca“ iš viso smūgiavo 8 kartus, o „Real“ klubas - 6.

Rezultatas:

„Real“ 0 - 2 „Barcelona“

76' Lionel Messi [0 - 1]
87' Lionel Messi [0 - 2]

40' Arbeloa („Real“) - geltona kortelė
44' Dani Alves („Barcelona“) - geltona kortelė
53' Sergio Ramos („Real“) - geltona kortelė
57' Xavieras Mascherano („Barcelona“) - geltona kortelė
83' Emmanuel Adebayor („Real“) - geltona kortelė

45+2' Jose Pinto („Barcelona“ atsarginis) - raudona kortelė
61' Pepe („Real“) - raudona kortelė

„Real“: Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Marcelo, Alonso, Pepe, Diarra, Ozil (46' Adebayor), Ronaldo, Di Maria.

„Barcelona“: Valdes, Dani Alves, Pique, Busquets, Puyol, Xavi, Mascherano, Keita, Pedro (71' Afellay), Messi, Villa (90' Roberto).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją