„VHC Šviesa“ ir Kauno „Granito-Gajos-Kario“ komanda jau praėjusiame ture užsitikrino vietą „Iššūkio taurės“ finale.

„Kaip bebūtų gailam šiauliečiai atvažiavo ne kovoti dėl pergalės, o tik sužaisti rungtynes. Mums šios rungtynės buvo gera treniruotė, kurioje komanda šlifavo derinius, greitą puolimą, veiksmus gynyboje“, – po mačo kalbėjo „VHC Šviesos“ komandos žaidėjas Mindaugas Sukackas.

„Komanda atvažiavo nepilnos sudėties, dalis žaidėjų dirba, yra traumuotų, todėl teko tenkintis jaunų rankininkų paslaugomis. Šiandien vilniečiai buvo visa galva už mus viršesni. Gaila, kad tokiomis prastomis rungtynėmis teko pabaigti šių metų sezoną, kuris nebuvo toks ir prastas“, – apgailestavo Aivaras Budrys, Šiaulių „Universitetas-Diringa“ komandos žaidėjas.

„VHC Šviesa“: Valdas Drabavičius 14 įvarčių, Edgaras Leišis 6, Martynas Žala 5, Skirmantas Plėta ir Tadas Jurelevičius po 4, Šarūnas Šeduikis ir Tomas Bernatavičius po 3, Dainius Kliorė ir Domantas Čiuplinskas po 2, Artūras Švilpa 1.

„Universitetas-Diringa“: Tomas Klungevičius 7, Paulius Vaigauskas 4, Aivaras Budrys 3, Tautvydas Damašauskas ir Artūras Strupas po 2, Arūnas Balčiūnas 1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją