„Chelsea” ekipos vidurio saugas mačui einant į pabaigą gavo perdavimą iš komandos draugo ir būtų atsidūręs vienas prieš vartininką, bet Patrice'as Evra imtynininko veiksmu jį sustabdė.

„Ramiresas baudos aikštelėje buvo pargriautas. Aš mačiau šį epizodą labai gerai. Kitų, kuomet krito Fernando Torresas ar Didieras Drogba aš aiškiai nemačiau, bet pražanga prieš Ramiresą baudos aikštelėje tikrai buvo”, - kalbėjo Londono klubo treneris.

„Komanda žaidė blogai, neišnaudojo turėtų galimybių įmušti. Mes kontroliavome žaidimą, bet „Manchester United” gynėsi sėkmingai. Toks buvo šio klubo planas. Kuomet rezultatas yra neigiamas vadinti savo žaidėjus savo darbą atlikus puikiai tikrai negalima”, - baigė futbolo specialistas iš Italijos.

„Chelsea“ vartininkas P.Cechas: visi, išskyrus teisėją, matė, kas įvyko

„Chelsea“ klubo vartininkas Petras Cechas dėl pralaimėjimo neakivaizdžiai apkaltino ir susitikimo arbitrą, kuris neskyrė 11 metrų baudinio už svečių gynėjo P. Evra pražangą prieš Ramiresą.

„Manau, kad visi matė, kas įvyko, bet svarbiausias žmogus (teisėjas) šio momento „nepastebėjo“. Pralaimėjome 0:1 ir dabar laukia sunki užduotis, kurią privalėsime įvykdyti - laimėti Mančesteryje. Svečiai išnaudojo jau pirmą progą pasižymėti, o mes švaistėme galimybes“, - kalbėjo čekas.

P.Evra: teisėjas nesuklydo, 11 metrų baudinio nebuvo

„Manchester United“ klubo gynėjas P. Evra pareiškė, kad teisėjas priėmė tinkamą sprendimą ir neskyrė 11 metrų baudinio.

„Tikrai tikėjausi, kad teisėjas nesuteiks varžovams galimybės smūgiuoti nuo 11 metrų linijos. Bandžiau perimti kamuolį ir galėjote pamatyti, kad aš jį paliečiau“, - kalbėjo prancūzas.

29-erių metų futbolininkas negailėjo pagyrų vienintelį susitikimo įvartį įmušusiam Wayne'ui Rooney.

„W. Rooney - aukščiausio lygio futbolininkas. Tokios sportinės formos jis mums labiau reikalingas dabar nei futbolo metų pradžioje. Dabar - svarbiausia sezono dalis ir manęs nestebina, kad puolėjas demonstruoja puikų žaidimą.

Esu labai patenkintas, kad pagaliau laimėjome „Stamford Bridge“ stadione - man dar niekada nebuvo tekę to padaryti, o „Manchester United“ netriumfavo čia jau nuo 2002 metų“.