Kitoje poroje vilnietės išvykoje įveikė Kauno „ACME-Žalgirį“ rezultatu 28:22 (11:13) ir laimėjo seriją taip pat „sausu“ santykiu 2:0.

Rezultatai:

„Gaivineta-Saulė“ - „KKSC-Silmeka“ - 23:24 (12:11), serija 0:2.

„Gaivineta-Saulė“: Diana Šatkauskaitė 14 (3 - iš 7 merų baudinių), Gabrielė Sutkienė 3, Aurelija Vitkauskaitė 2, Neringa Mikšytė 2, Emilija Leonavičiūtė ir Ieva Sireikaitė 1 po įvartį;

„KKSC-Silmeka“: Simona Kazlauskaitė 9 (1), Rita Oksaitė ir Ingrida Kuodytė po 4, Justina Lukšytė, Miglė Aleknavičiūtė ir Gerda Bugailiškytė (1) po 2, Gintarė Butkevičiūtė 1 įvartis.

„ACME-Žalgiris“ - VPU „Šviesa-Eglė“ - 22:28 (13:11), serija 0:2.

„ACME-Žalgiris“: Audinga Kniubaitė ir Justina Darulytė (1) po 6, Gailė Krasauskaitė 5, Dovilė Ilčiukaitė ir Simona Pūraitė po 2, Aistė Steponaitytė 1 įvartį;

VPU „Šviesa-Eglė“: Daiva Aleksandravičiūtė 9, Indrė Norvilytė 7 (2), Rasa Mikalonytė 5, Sandra Makarevičiūtė 3, Joana Pileckytė 2, Rita Repečkaitė ir Julija Šalengaitė po 1 įvartį.

Ateinantį savaitgalį prasidės pusfinalio iki dviejų pergalių susitikimai. „KKSC-Silmeka“ žais su Kauno rajono HC „Garliava-SM“, o VPU „Šviesa-Eglė“ kovos su Vilniaus „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją