Pusfinalių pirmų rungtynių nugalėtojai įsiveržė į priekį 1:0 serijoje iki dviejų pergalių.

Rezultatai:

„Žemaitijos-Dragūnas“ - „Almeida-Stronglasas“ - 34:22 (19:10).

„Žemaitijos-Dragūnas“: Remigijus Vaičikauskas 6 (1 iš 7 metrų baudinio), Arūnas Šrederis ir Karolis Stropus po 5, Evaldas Juška 4, Darius Jasinskas, Tadas Stankevičius, Jonas Truchanovičius po 3, Justinas Riauba 2, Benas Petreikis, Tomas Diržinauskas ir Gediminas Vaitkus po 1 įvartį.

„Almeida-Stronglasas“: Gintautas Adamkevičius 9 (3), Ramūnas Kalendauskas ir Mindaugas Visalga po 4, Žygimantas Micevičius 2, Justinas Šilalė, Linas Paliušis ir Mindaugas Milius po 1 įvartį.

HC „Vilnius“ - „Lūšis“ - 23:30 (12:16).

HC „Vilnius“: Marius Panavas 8 (2), Evaldas Veidas 4, Laurynas Palevičius 3, Marius Baranauskas ir Paulius Verbickas po 2, Povilas Žarnauskas, Aurimas Sankauskas, Tadas Padolskis ir Jonas Petrikėjevas po 1 įvartį.

„Lūšis“: Mindaugas Mažeika 9, Vaidas Drevinskas 7 (2), Petras Očikas 6 (1), Saulius Katkevičius 4, Lukas Kalasauskas ir Modestas Natys po 2 įvarčius.

Iššūkio taurėje - uteniškių ir kauniečių pergalės

Visos komandos, kurios nepateko į pusfinalius žaidžia dėl Iššūkio taurės (dėl 5 vietos). Čia yra du pogrupiai. Pirmame kovoja Panevėžio HC "Grifas"-KKSC, Varėnos "Ūla" ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys", o antrame - Vilniaus "VHC Šviesa", Šiaulių "Universitetas-Diringa" ir Utenos "HC Utena". Po dviejų ratų savo grupėse pirmas vietas užėmusios komandos žais dėl 5 vietos bei Iššūkio taurės.

Šeštadienį „HC Utena“ savo aikštėje 43:28 (21:14) laimėjo prieš „Universitetą-Diringą“, o “Ūla” namuose 21:27 (12:13) pralaimėjo “Granitui-Gajai-Kariui”.

Rezultatai:

„HC Utena“ - „Universitetas-Diringa“ - 43:28 (21:14).

„HC Utena“: Mindaugas Urbonas 9 (2), Arūnas Urbonas 7 (2), Mindaugas Agurkis 6, Tadas Mikuckas 4, Ernestas Kalitončikas 4 (1), Andrius Ugianskis, Karolis Vilutis ir Tomas Čiužas po 3, Benas Kaškauskas 2, Eigirdas Budrevičius ir Šarūnas Ugianskis po 1 įvartį.

„Universitetas-Diringa“: Tomas Klungevičius 14 (1), Aivaras Budrys 5 (4), Robertas Ramanauskas 5, Tautvydas Damašauskas 2, Artūras Balčiūnas 1 įvartis.

„Ūla” - „Granitas-Gaja-Karys” - 21:27 (12:13).

„Ūla“: Evaldas Griežė 5 (1), Gražvydas Sereičikas 5 (2), Paulius Tamulevičius ir Gediminas Barysas po 4, Tomas Nedzevičius 3 įvarčiai.

„Granitas-Gaja-Karys“: Robertas Švedas 7, Valdas Jarukas 6, Paulius Zėringis ir Arūnas Gudaitis po 4, Augustinas Adomonis, Andrius Šarkus ir Paulius Šarkauskas po 2 įvarčius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją