„Stengiamės pratęsti tokias gražias tradicijas“, – sakė LFF federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius.

Siekiant išvengti spūsčių prie stadiono LFF rekomenduoja atvykti į Kauną likus apie pora valandų iki rungtynių pradžios, mažiausiai - valandai.

Po dvikovos specialus traukinys iš Kauno geležinkelio stoties išvyks naktį iš antradienio į trečiadienį 00:30 ir važiuos tokiu tvarkaraščiu: 0 val. 45 min. sustos Pravieniškėse, 0 val. 55 min. Kaišiadoryse, 1 val. 3 min. Žasliuose, 1 val. 15 min. Vievyje, 01 val. 30 min. Lentvaryje, 01 val. 45-56 min. Vilniuje, 02 val. 06 min. Naujojoje Vilnioje.

Kelionės bilietus rekomenduojama įsigyti iš anksto. Paprasto bilieto kaina 17 litų, tačiau perkant kelionės bilietą į abi puses bus taikoma 15 procentų nuolaida. Studentams ir vaikams nuo 7 iki 10 metų taikoma 50 proc. lengvata.

Lietuvos ir Ispanijos nacionalinės rinktinių dvikovą numatyta kovo 29 dieną Kauno S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadione, rungtynių pradžia – 21 valandą 45 minutės.

Tiesa, ar šis susitikimas įvyks dėl prasto Kauno stadiono vejos būklės, paaiškės tik pirmadienį arba rungtynių dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją