Atrankoje nugalėjo Didžiosios Britanijos trejetas Laura Trott, Wendy Houvenaghel bei Danielle King (3:23,642). Jos kartu su antrą vietą užėmusia JAV komanda – Sarah Hammer, Dotsie Bausch ir Jennie Reed (3:23,965) – ketvirtadienio vakarą kovojo dėl planetos pirmenybių aukso medalio.

Trečioje ir ketvirtoje pozicijose likusios rinktinės lenktyniavo dėl bronzos apdovanojimų. Trečią vietą atrankoje užėmė Naujosios Zelandijos dviratininkės Kaytee Boyd, Jaimie Nielsen bei Alison Shanks (3:24,701), o ketvirta liko Australijos rinktinė – Amy Cure, Katherine Bathes bei Josephine Tomič (3:25,253).

Finale prizininkių trejetas išsidėstė kaip ir kvalifikacijoje. Britės (3:23,419) iškovojo aukso medalius, amerikietės (3,:25,308) – sidabro, o N. Zelandijos ekipa (3:24,065) – bronzos.

Ketvirtadienį vakare komandinio sprinto varžybose dalyvaus 28-erių Simona Krupeckaitė ir 24-erių Gintarė Gaivenytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją