Alytuje vykusiose IDSF atvirose reitingo standartinių šokių varžybose pirmą vietą iškovojo Kauno sportinių šokių klubo (SŠK) "Kaspinas" sportininkai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė, o trečią vietą laimėjo to paties klubo šokėjai Alessandro Bosco ir Urtė Januškevičiūtė.

IDSF atvirose Lotynų Amerikos šokių reitingo varžybose antrą vietą užėmė Vilniaus SŠK "Ratuto"-Gimnastikos mokykla šokėjai Jokūbas Venckus ir Jomantė Dapkevičiūtė, trečioje vietoje liko - Liudas Tamulaitis ir Mona Vinklerytė iš Vilniaus SŠK "Kandela", ketvirti buvo Šiaulių SŠK "Šypsena" atstovai Lukas Petkevičius ir Miglė Klupšaitė.

IDSF jaunimo Lotynų Amerikos šokių varžybų nugalėtojai - Ivan Kazakevich ir Jurga Gustaitė iš Kauno sšk "Sūkurys", II-osios vietos laimėtojais tapo Mantas Kirvelis ir Svetlana Azarova iš Vilniaus sšk "Siluetas-Tornado", VI-oje vietoje buvo Ligitas Bernatavičius ir Eglė Valentaitė iš Alytaus sšk "Alemana".

IDSF jaunimo standartinių šokių varžybų trečią vietą užėmė Deividas Kačinauskas ir Gabrielė Sabaliauskaitė iš SŠK "Sūkurys", Ivanas Kazakevičius ir Jurga Gustaitė bei Ligitas Bernatavičius ir Eglė Valentaitė liko atitinkamai ketvirti ir penkti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)