„Komanda gerai pasirodė būdama sunkioje situacijoje. Mums pritrūko tik vieno įvarčio. Visi mano auklėtiniai rungtynėse atsiskleidė iš geriausios pusės. Tačiau tai mums nepadėjo ir mes paliekame turnyrą.

Mes suklydome pirmose rungtynėse, kai varžovas greitos kontratakos metu pelnė įvartį. Šįkart mes padarėme viską, ką galėjome. Mums trūko puolėjo Filippo Inzaghi. Mums pavykdavo su kamuoliu priartėti iki varžovų baudos aikštelės, o tuo galėjo pasinaudoti Filippo.

Sužaidėme geras rungtynes. Aš nemanau, kad mes galėjome sužaisti dar geriau. Gerai judėjome, atlikome daug perdavimų, bet įvarčio taip ir nepavyko pelnyti. Galbūt reikėjo žaisti agresyviau, bet aš patenkintas savo žaidėjais. Iš kitos pusės man jų gaila. Tačiau toks pasirodymas leidžia labiau pasitikėti savo jėgomis“, - po rungtynių kalbėjo M. Allegri.

G.Redknappas: patekome tarp aštuonių geriausių komandų

„Tottenham“ klubo treneris Harry Redknappas teigėm kas jo auklėtiniai šio sezono Čempionų lygoje ir taip pasiekė labai daug.

„Nežinau, kiek daug mes galime pasiekti Čempionų lygoje. Tačiau kol kas mes viską padarėme labai gerai. Mes jau patekome tarp aštuonių geriausių Europos komandų. Žinote, jeigu prieš dvejus metus mums būtų pasakę, kad mes būsime ketvirtfinalyje, tą žmogų tikrai būtume palaikę kvailiu“, - pabrėžė H. Redknappas.

H. Redknappas nenorėtų ketvirtfinalyje susidurti su "Barcelona" komanda.

H. Redknappas vylėsi, jog po burtų, ketvirtfinalyje neteks susigrumti su "Barcelona" futbolininkais.

H. Redknappas taip pat nutraukė nemalonią tradiciją Anglijos futbolo treneriams. Po 25-erių metų pertraukos anglo vadovaujama komanda pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

"Barcelona" yra komanda, su kuria mes nenorime žaisti, - sakė H. Redknappas. - "Barcelona" pasirodymas prieš Londono "Arsenal" klubą buvo vienas geriausių, kokį esu matęs. Jie buvo tiesiog nuostabūs. Bet kam būtų sudėtinga nugalėti "Barcelona" futbolininkus. Mes norime eiti kuo toliau".