„Mums apsunkino gyvenimą Philippe Mexeso pašalinimas iš aikštės. Tokiame lygyje rungtyniauti dešimtyje yra labai sunku, o ypač prieš tokį varžovą“, - kalbėjo italų treneris.

„Šachtar“ puikiai kontroliavo kamuolį, išnaudodami visą aikštės plotį. Mes sužaidėme neblogas rungtynes, bet kaip aš jau sakiau, likome dešimtyje. Keletas žaidėjų gavo geltonas korteles už pražangas, kurių galima buvo išvengti. Galvoju, kad su kiekvienomis rungtynėmis žaidžiam vis geriau“, po rungtynių kalbėjo V. Montella.

„Šachtar“ kapitonas D.Srna: „Roma“ mums per silpnas varžovas

„Šachtar“ klubo kapitonas Darijo Srna po laimėtų rungtynių prieš „Roma“ ekipą prisipažino, kad dar iki šio susitikimo neabejojo tuo, kad doneckiečiai pateks į ketvirtfinalį.

„Mes 99 procentų buvome įsitikinę, kad keliausime toliau. Būtent todėl persirengimo kambaryje nebuvo didelių emocijų. Mes puikiai pasirodėme rungtynėse ir pelnytai patekome į ketvirtfinalį. Šiai dienai galima drąsiai sakyti, kad AS „Roma“ yra per silpnas varžovas tokio lygio komandai, kaip „Šachtar“, po rungtynių sakė D. Srna.

Eduardo: „Šachtar“ žaidžia labai patrauklų futbolą

„Šachtar“ klubo puolėjas Eduardo pabrėžė, kad jo komanda žaidžia patrauklų futbolą.

„Svarbiausia, kad mes patekome į ketvirtfinalį. „Šachtar“ žaidžia labai patrauklų futbolą ir pats sau darosi reklamą. Anksčiau mus ne taip gerai pažinojo, bet mes įrodėme, kad Ukraina yra dalis Europos futbolo. Futbolo lygis Ukrainoje ir Rusijoje nuolatos auga, talentingi klubai toli nueina Europos turnyruose“, po rungtynių kalbėjo Eduardo.