Pirmą kartą čempionu tapo kaunietis Matas Skučas. Sportininkas dėl čempiono vardo kovėsi su mažeikišiu Mariumi Bučiu ir įveikė priešininką rezultatu 4:1. Daugkartinis Lietuvos čempionas Gintautas Juchna šį kartą įveikęs Kęstutį Žeimį liko trečias.

Matas Skučas šventė trigubą sėkmę. Kaunietis čempionu tapo vyrų vienetų, mišrių ir vyrų dvejetų čempionu.

Vyrų dvejeto finale M. Skučas kartu su Matu Vilku įveikė klaipėdiečius brolius Alfredą ir Manfredą Udras. Trečia vieta dalinosi Kęstutis Žeimys su Artūru Orlovu ir Gintautas Juchna su Aleksandru Rusinovu.

Čempionėmis moterų dvejete tapo panevėžietės I. Preidžiūtė ir Ieva Venslavičiūtė, įveikusios vilnietes I. Jucevičiūtę ir E. Stuckytę. Trečia vieta džiaugėsi Lina Kriaučiūnaitė su Ramune Armonaite bei Aušra Stirbytė su Aiste Macaite.

Mišriame dvejete čempionu tapo M. Skučas su I. Venslavičiūte. Antrą vietą užėme Aivaras Keliotis ir Auksė Gecevičiūtė. Valdas Martinkus su Lina Kriaučiūnaite bei Aleksandras Rusinovas su Aušra Stirbyte dalinosi trečia vieta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją