Tomo Bowerso knygoje „Ne šventasis: slaptas Bernie Ecclestone gyvenimas“ (angl. „No Angel: The Secret Life of Bernie Ecclestone“).

Tvirtinama, kad prieš Vengrijos GP lenktynes ispanas paprašė tuometinio ekipos vadovo Rono Denniso pasirūpinti, kad brito automobilyje netikėtai baigtųsi kuras.

Knygoje dar kartą pateikiami jau anksčiau skelbti teiginiai, jog dukart „Formulės-1“ čempionas tada taip nuožmiai siekė pirmojo komandos lenktynininko statuso, jog net šantažavo komandą atskleisiantis jam žinomą informaciją apie konkurentų „Ferrari“ šnipinėjimą.

Primename, kad tuomet pats R. Dennisas kreipėsi į Tarptautinę automobilių federaciją (FIA), atskleisdamas „McLaren“ tuomet disponuotos konfidencialios varžovų informacijos mastus. Komanda vėliau už tai buvo nubausta 100 mln. JAV dolerių bauda bei išbraukta iš 2007 m. „Formulės-1“ čempionato Konstruktorių taurės įskaitos.

F. Alonso ir L. Hamiltono tarpusavio kova ir konfliktai, tuo tarpu, tais pačiais metais kainavo ekipai čempionų vardą lenktynininkų tarpe.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.