„Prieš tai net nežinojau, kad iš viso turiu tokį kaulą. Vaikščiojant neskauda, bet tik tiek. Gydytojas uždraudė čiuožti ar bėgioti tris savaites. Taip pat liepė keletą dienų pailsėti. Treniruotes sporto salėje pradėsiu tik kitą savaitę,“ – apie traumą pasakojo A. Bendžius.

A. Bendžius – vienas pagrindinių antrojo penketo žaidėjų. 193 cm ūgio ir 90 kg svorio žaidėjas „Energijoje“ jau treti metai. Šiemet per 27 rungtynes žaidėjas surinko 19 taškų (8 įvarčiai ir 11 perdavimų).

„Sekmadienio rungtynės „Energijai“ bus labai sunkios ir svarbios. Labai gaila, kad negalėsiu padėti,“ – apie ateinantį mačą su Daugpilio „Latgale“ kalbėjo A. Bendžius.

Rungtynėse, galinčiose nulemti atkrintamųjų varžybų poras, komandai padėti negalės dar vienas žaidėjas, vienas lyderių Andrejus Židkovas. Tačiau po trejų metų pertraukos į komandą grįžta Čekijoje žaidęs Arnoldas Bosas.

Dabar lieka laukti ir tikėtis, kad A. Bosas spės įsilieti į „Energijos“ gretas, o treneriai sugalvos, kaip užkamšyti atsiradusias spragas iki sekmadienio rungtynių su „Latgale“ jų pačių aikštėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją