„Mes praradome koncentraciją. Dėl šio pralaimėjimo kalti tik mes ir niekas daugiau”, - olandą cituoja oficiali bavarų klubo svetainė.

A.Fergusonas: „Wolverhampton“ užima ne savo vietą turnyro lentelėje

Alexas Fergusonas
„Manchester United“ (Anglija) klubo strategas seras Alexas Fergusonas po pralaimėjimo „Wolverhampton“ ekipai šeštadienio rungtynėse rezultatu 1:2 apgailestavo, kad jo vadovaujamai ekipai nepavyko dar labiau sustiprinti savo pozicijas turnyro lentelėje. „Buvo puiki proga padidinti persvarą nuo artimiausių persekiotojų turnyro lentelėje, ir aš apie tai kalbėjau dar prieš rungtynes. Manau, kad „Wolverhampton“ klubas užima ne savo vietą turnyro lentelėje“.

„Mes puikiai pradėjome rungtynes, sukūrėme daug progų, ypač pirmame kėlinyje. Vėliau, antrame kėlinyje, mes nustojome kovoti. Antrame kėlinyje jų vartininkas turėjo nedaug darbo. Aikštė nebuvo pačios geriausios būklės, bet ir mes nieko nesukūrėme“, po rungtynių kalbėjo A. Fergusonas.

A.Wengeras: per daug rūpinomės tuo, kaip išsaugoti rezultatą

Arsene'as Wengeras
Londono "Arsenal" klubo vyriausias treneris Arsene'as Wengeras po lygiosiomis 4:4 pasibaigusių rungtynių su "Newcastle United" ekipa neslėpė apmaudo. "Kanonieriai" dar 67-ą minutę pirmavo rezultatu 4:0, tačiau pergalės išsaugoti nesugebėjo.

Nuo 50-os minutės "Arsenal" futbolininkai rungtyniavo mažumoje, o varžovų žaidėjas J. Bartonas dukart realizavo 11 metrų baudinius.

A. Wengeras sutiko, jog A. Diaby pašalinimas pakeitė rungtynių eigą.

"Žinoma, tačiau labiau iš psichologinės pusės, o ne iš futbolo. Mes per daug buvome susirūpinę, kaip išsaugoti pergalę, užuot toliau žaidę. Kai kurie sprendimai buvo nenaudingi mums", - sakė A. Wengeras. - A. Diaby pašalinimas labai nenaudingas. J. Bartonas gali džiaugtis, nes už tokį varžovo sustabdymą jis taip pat turėjo būti pašalintas".

A. Wengeras turėjo priekaištų arbitrui dėl skirtų 11 metrų baudinių.

"Buvau nustebęs dėl tokių teisėjo sprendimų. Tačiau aš nesu arbitras ir dabar nelabai svarbu, ką aš apie tai manau, nes visko kas įvyko - nepakeisi. Matematiškai praradome tik du taškus, tačiau psichologinė žala - milžiniška. Kiekvienas žaidėjas rūbinėje buvo labai nusivylęs".

Nors "Arsenal" klubas ir išleido pergalę iš savo rankų, tačiau atsilikimas nuo čempionate pirmaujančių "Manchester United" futbolininkų sumažėjo iki keturių taškų.