„Sūduvos“ marškinėlius vilkėjo du peržiūroje dalyvaujantys futbolininkai – legionierius iš Estijos Nikolajus Mašitševas ir saugas Marius Stanaitis, praneša oficiali klubo svetainė internete fksuduva.lt.

25-erių metų krašto saugas N. Mašitševas pelnė įvartį ir padarė gerą įspūdį. Praėjusį sezoną jis rungtyniavo Talino „Flora“ komandoje ir su ja tapo Estijos čempionu.

N. Mašitševas „Sūduvos“ vyriausiam treneriui Virginijui Liubšiui ir Lietuvos futbolo aistruoliams yra žinomas. 2009 metais legionierius iš Estijos žaidė Vilniaus „Vėtros“ komandoje, kurią tada treniravo V. Liubšys. Lietuvos futbolo A lygos čempionate N. Mašitševas pelnė tris įvarčius.

23-ejų metų M. Stanaitis karjerą pradėjo jau bankrutavusioje „Vilniaus“ komandoje, o V. Liubšiui taip pat yra pažįstamas, nes nuo 2009 metų sezono iki „Vėtros“ subyrėjimo (praėjusių metų vasaros vidurio) taip pat atstovavo sostinės klubui. Šiai komandai 2009 metų A lygos pirmenybėse M. Stanaitis pelnė vieną įvartį.

Praėjusių metų antroje pusėje M. Stanaitis ragavo legionieriaus duonos – vilkėjo „Zakynthos APS“ ekipos, rungtyniaujančios trečioje pagal pajėgumą Graikijos lygoje, marškinėlius.

Su „Ventspils“ rungtyniavo ir iš Ukrainos po atostogų grįžęs Sergejus Koziuberda. Šis 30 metų saugas „Sūduvos“ gerbėjams jau gerai pažįstamas. Jis Suvalkijos ekipoje žaidė 2007-2010 metais.

Iš viso A lygos čempionate ukrainietis pelnė septynis įvarčius (2007 m. – 5, 2008 m. – 1, 2010 m. – 1).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją