Pasak V. Romanovo, su oficialiais „Saturn“ klubo atstovais pokalbių nebuvo, bet su juo bendravo tarpininkai.

„Rusijos futbolu aš domėjausi seniai ir šis įkarštis neatvėso. Kalbų apie tai, kad įsigysiu vieną ar kitą Rusijos klubą, būta ir anksčiau. Gąsdina, žinoma, kai kurie niuansai (...). Tarkime taip, derybos dabar yra pasiūlymo stadijoje. Matyt, reikėtų susitikti su klubo savininkais arba kompetetingais asmenimis.

Jei mane pakvies į Maskvą ar Pamaskvę - atvyksiu. Man juk iš Lietuvos reikės perkelti visą ūkį, nes čia nėra futbolo. Tai kažkokia totalizatorių lyga: futbolininkai, federacija, visi - stato lažybų punktuose. Neketinu dalyvauti tokioje veikloje“, - V. Romanovas kalbėjo dienraščiui „Sovetskij sport“.

Verslininkas iš Lietuvos neskubės iš karto pirkti Rusijos klubo.

„Šiuo metu jokių sąlygų nekeliu, nes reikia pradžioje susipažinti su klubo ūkine veikla. Pavyzdžiui, kokios įplaukos yra už parduotus bilietus, koks yra balansas. Reikia patikrinti visą ūkį. Bazę galima išsinuomoti. Svarbiausia - komanda“, - V. Romanovo žodžius cituoja rusų žiniasklaida.

Kelių futbolo ir krepšinio klubų savininkas paprastai aiškina, kam jam reikalinga Rusijos komanda.

„Kam man Rusijos klubas? Gryna nauda. Jei Lietuvoje nėra futbolo, jį reikia vystyti kitose vietose, perkelti į Rusiją kažkokius žaidėjus (...). Tiesą pasakius, aš šiandien Lietuvos komandose nematau aukšto lygio futbolininkų. Mes visada garsėjome gerais gynėjais: (Ignas) Dedūra, (Deividas) Šemberas...Tokio stiliaus žaidėjai yra paklausūs“, - teigė V. Romanovas.

Praėjusiame Rusijos „Premjer“ lygos čempionate „Saturn“ klubas tarp 16-os komandų užėmė 10-ą vietą (30 rungtynių, 8 pergalės, 10 lygiųjų, 12 pralaimėjimų, įvarčių santykis 27-38, 34 taškai). Nuo šalies čempionės Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipos jis atsiliko 38 taškais.

Ramenskojės klubas, pasak dienraščio „Sovetskij sport“ turi apie 26 mln. JAV dolerių (69 mln. litų) skolų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją