Futbolininkas taip pat rungtyniavo Bobruisko „Belšina“ (Baltarusija), Vilniaus „Žalgirio“, „Geležinio vilko“ komandose, o praėjusį sezoną praleido Gargždų „Bangos“ ekipoje.

Prieš vakarinę treniruotę „Ekrano“ naujokas tinklapiui www.fkekranas.lt pasidalino mintimis apie naująjį klubą ir savo sprendimą žaisti Panevėžyje:

„Turėjau pasiūlymų iš Vengrijos, taip pat grįžti atgal į Ukrainos Simferopolio „Tavria“. Vis dėlto apsisprendžiau prisijungti prie FK „Ekrano“.

Pagrindiniai motyvai – klubas yra Lietuvos čempionas, nuolat kelia aukščiausius tikslus, dalyvaus UEFA Čempionų lygos atrankoje. Futbolininkui visada yra įdomu rungtyniauti tokioje komandoje, kuri siekia pirmos vietos ir pergalių kiekvienose rungtynėse. Būtent to ir tikiuosi iš naujo sezono. Iš kitų Lietuvos klubų turbūt nebūčiau priėmęs pasiūlymų, norėjau rungtyniauti FK „Ekrane“ arba būčiau likęs Gargžduose.“

„Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička tiki, jog futbolininkas sustiprins komandą.

„Aktyviai dirbame komplektuodami komandą naujam sezonui. Ieškome arba perspektyvių futbolininkų žvelgdami į ateitį arba jau futbolo duonos ragavusių, patyrusių ir stiprių savo pozicijose žaidėjų. Andrius yra būtent toks - rungtyniavęs Ukrainos aukščiausioje lygoje, turintis gerą charakteristiką.

Tai – užsigrūdinęs, visapusiškai stiprus ir universalus futbolininkas, galintis žaisti dešiniojo saugo ar gynėjo pozicijose“, - taip apie komandos naujoką kalbėjo D. Bička.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją