– Ar tikėjotės, kad būsite išrinkta tarp labiausiai sostinei nusipelniusių vilniečių ir gausite prestižinį Šv. Kristoforo apdovanojimą?

– Tikrai nesitikėjau. Man ši žinia buvo labai netikėta. Atvirai pasakysiu, labai nustebau. Džiaugiuosi, kad dėl sporto ir jo plėtros dirbantys žmonės yra įvertinami ir jų darbai nelieka nepastebėti.

Šis apdovanojimas – viso mūsų kolektyvo bendro darbo ir pasiektų rezultatų įvertinimas. Be visos „Žalgirio“ komandos nebūtų ir manęs, nebūtų ir apdovanojimų. Šv. Kristoforo statulėlė priklauso „Žalgiriui“, visai mūsų bendruomenei.

– Ar jau sulaukėte sveikinimų iš „Žalgirio“ futbolininkų?

– Taip, visi nuoširdžiai pasidžiaugėme, mums tai – kaip kalėdinė dovana. Džiaugiamės, kad mūsų komandą įvertino sostinės valdžia, kuri ir pati daug prisidėjo prie „Žalgirio“ atgimimo.

– Futbolininkams šiuo metu atostogos, o klubo vadovams?

– Vadovams tai pats sunkiausias metas – vyksta daug paruošiamųjų darbų kitam sezonui. Vyksta licencijavimo procesas, ruošėme biudžetą, o dabar turime tikslą – jį surinkti, pritraukti rėmėjų. Dabar – pats darbymetis.

– Kada paaiškės naujasis „Žalgirio“ treneris?

– Tikimės trenerį pristatyti artimiausiu metu. Naujas vyriausias treneris ir visa komanda susirinks sausio 6 dieną, treniruočių procesas prasidės sausio 10 dieną.

– Kokie tikslai „Žalgiriui“ keliami kitais metais?

– Norime toliau augti kaip bendruomeninis klubas, toliau burti vilniečių bendruomenę, pritraukti kuo daugiau žiūrovų į stadioną, sudominti vaikus futbolu. Sieksime garsinti miesto vardą. Džiaugiamės, kad bendru darbu įgavome rėmėjų pasitikėjimą, tikimės, jog kitais metais klubo biudžetas bus didesnis ir mums pavyks suburti dar stipresnį „Žalgirį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją