Parkritusio komandos draugo puolę ginti "Barcos" futbolininkai sulaukė netikėtai agresyvaus "Real" žaidėjo atsako. Įsiaudrinęs S. Ramosas griebė už veido Carlesą Puyolį ir jį pastūmė. Iš aikštės išvytas gynėjas nuoskaudą išliejo ir ant Xavi - televizijos kameros užfiksavo, kaip gynėjas suduoda per veidą "Barcelona" saugui.

Tuo metu "Camp Nou" šeimininkų persvara jau buvo daugiau nei įtikinama - 5:0.

"Jaučiuosi blogai. Padariau klaidą tokiu būdu atakuodamas L. Messi. Tačiau noriu pabrėžti, kad aikštėje niekada nesiekiu traumuoti varžovų", - sakė futbolininkas.

S. Ramosas už savo elgesį taip pat atsiprašė ir "Barcelona" kapitono C. Puyolio bei saugo Xavi. Su abiem šiais futbolininkais gynėjas kartu rungtyniauja nacionalinėje Ispanijos rinktinėje, kuri šią vasarą laimėjo planetos pirmenybes.

"Nesu patenkintas savo elgesiu. Negarbingai pasielgiau su C. Puyoliu ir Xavi, todėl jų taip pat atsiprašiau", - dėstė "Real" gynėjas.

Incidento aikštėje nebuvo linkęs sureikšminti ir "Barcelona" kapitonas.

"Emocijos aikštėje kartais liejasi per kraštus, tačiau tai, kas čia nutinka, lieka tarp mūsų. Aš ir toliau puikiai sutariu su Sergio", - sakė C. Puyolis.

Tiesa, už savo veiksmus mače su "Barcelona" S. Ramosui vistiek teks atsakyti. Jam už raudoną kortelę skirta vienerių rungtynių diskvalifikacija, tad gynėjas aikštėje nepasirodys savaitgalio mače su "Valencia".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją