„Energijai-Orakului“ įvarčius pelnė: Aivaras Bendžius (19:40 po Andrejaus Židkovo ir Šarūno Kuliešiaus perdavimo), A. Židkovas (26:23 po Š. Kuliešiaus ir Petro Nausėdos perdavimo), Laisvydas Rimkus (36:36), Justinas Vėželis (43:18 po A. Židkovo ir A. Bendžiaus perdavimo) ir Antonas Korneičiukas (43:56 po L. Rimkaus perdavimo).

Lietuvių komandai pirmame kėlinyje teko vytis savo varžovus, kurie per pirmas 13 minučių sugebėjo du kartus nuginkluoti „Energijos-Orakulo“ vartininką Nerijų Dauksevičių.

Iš viso „Energijos-Orakulo“ žaidėjai ant nubaustųjų suolelio praleido 26 minutes, varžovai – vienu kartu mažiau (24 min.)

Vyriausiasis „Energijos-Orakulo“ treneris Rimantas Sidaravičius už nereikalingai renkamas baudos minutes pyko ant savo žaidėjų ir prašė kiek daugiau atsakomybės.

Kitas Latvijos čempionato varžybas „Energija-Orakulas“ žais Vilniaus pramogų arenos didžiojoje salėje trečiadienį (gruodžio 1) d. su „SMScredit.lv“ komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją