Milijardierius šeichas Mansouras bin Zayedas Al Nahyanas padarė Mančesterio ekipą turtingiausia pasaulyje, o vasarą naujiems žaidėjams įsigyti nepagailėjo per 130 milijonų eurų.

Teigiama, kad didžiausią atlyginimą gauna Kolo Toure brolis Yaya, kurio alga siekia 234 tūkstančius eurų per savaitę.

"Nebijau to sakyti: turime futbolininkų, kurie neįdeda pakankamai pastangų komandos labui,- sakė Toure. - Kai kurie nepernelyg stengiasi treniruotėse, tačiau vis tiek tikisi žaisti. Visi uždirbame daug, bet kai kuriems reikia sunkiau dirbti.

"Kaip žaidėjai mes turime geriausią darbą pasaulyje ir jei treneris sako: "jūs nedirbate taip, kaip turėtumėte, todėl neteksite pusės algos", galbūt taip priverstų stengtis labiau. Net jei esi rinktinės narys, turi treniruotėse parodyti, ką moki geriausiai.

"Futbolas yra ne tik pinigai. Svarbiausia - trofėjai, o šiuo metu mes nežaidžiame pakankamai pastoviai. Puikiai įveikėme "Chelsea", bet pralaimėjome "Wolverhampton", o to negali būti."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją