„Vaikinai puikiai padirbėjo pagaliau tinkamai paruošdami galinį sparną ir priversdami jį dirbti taip, kad galėtume jį naudoti. Įgijome daug greičio tiesiosiose, gerai pagerintos ir kiti automobilio parametrai“.

„Šį savaitgalį esame daug konkurencingesni ir puikiai jaučiamės – neturime, ko prarasti, galime tik laimėti. Džiaugiuosi būdamas čia. Tai aukščiausia mano pozicija kvalifikacijoje pastaruoju metu, tad viskas yra gerai“, - sakė britas.

„Esame atsipalaidavę ir patenkinti. Tai puikus žingsnis link to, kad sekmadienį pelnytume daugiau taškų nei „Ferrari“ ekipa, - teigė pilotas.

„2007-ais ir 2008-ais jaučiau neįtikėtiną spaudimą, tačiau šį savaitgalį viskas yra visiškai kitaip. Mėgaujuosi ir laukiu sekmadienio“, - pridūrė jis.

L. Hamiltonas čempionu taptų tik tuo atveju, jei laimėtų lenktynes, o pagrindiniai varžovai Sebastianas Vettelis („Red Bull“), Markas Webberis (abu „Red Bull“) ir Fernando Alonso („Ferrari“) finišuotų ne aukščiau kaip atitinkamai trečioje, šeštoje ir vienuoliktoje vietose.

Daugiau informacijos ieškokite: www.f-1.lt.