Valdybos pirmininkas Karlas Heinzas Rummenige sušaukė susitikimą, kuriame be U. Hoenesso, L. Van Gaalo, kitų valdybos narių ir sporto direktoriaus Christiano Nerlingerio dalyvaus ir jis pats.

„Nelabai turiu apie ką su juo diskutuoti, nes treneris neklauso kitų nuomonės, - televizijos interviu kalbėjo U. Hoenessas.

Anot jo, L. Van Gaalas nevertino ir norėjo atsisakyti kai kurių atsarginių futbolininkų, kurie dėl traumų šiuo metu yra pagrindiniai ekipos nariai.

„(Martinas) Demichelis įmušė įvartį penktadienio (Vokietijos „Bundeslygos“ - DELFI) dvikovoje, nors turėtų išvykti, - kalbėjo U. Hoenessas. - (Mario) Gomezas, kuris taip pat pasižymėjo, šiuo metu, anot trenerio, jau turėjo būti Liverpulio klube.

(Anatolijus) Tymoščiukas buvo geriausias antro kėlinio žaidėjas, nors ne kartą girdėjome, kad jis nėra pakankamai geras tokiai komandai kaip „Bayern“.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją