„Mūsų fanai gali džiaugtis, nes galiu pranešti, kad W. Sneijderis šiandien pratęsė kontraktą“, – po „Inter“ valdybos posėdžio ketvirtadienį žurnalistams džiugiai pranešė klubo prezidentas Massimo Moratti.

„Praėjusį sezoną jis buvo vienas reikšmingiausių mūsų žaidėjų ir toks liks dar daug metų“, – M. Moratti žodžius cituoja UEFA svetainė internete.

26-erių W. Sneijderis praėjusį sezoną į Milaną atvyko iš „Real“ komandos ir padėjo klubui apginti šalies čempionės titulą bei triumfuoti Čempionų lygos varžybose. „Inter“ taip pat iškovojo Italijos taurę.

Vasarą futbolininkas su Olandijos rinktine pasaulio čempionate iškovojo sidabro medalius ir UEFA buvo pripažintas geriausiu klubinio futbolo saugu. W. Sneijderio pavardė taip pat puikuojasi pretendentų į geriausių metų žaidėjo „Auksinio kamuolio“ nominaciją saraše.

Šį sezoną Čempionų lygos turnyre olandas per tris mačus jau pelnė du įvarčius.

Naujienų agentūros ANSA duomenimis, pagal naująją sutartį W. Sneijderis per sezoną uždirbs apie 5 mln. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją