J. Mourinho pergalę 2:0 prieš „Milan“ pavadino „fantastiška“. Abu įvarčiai Madride krito vos per dvi minutes pirmame kėlinyje, kai Cristiano Ronaldo ir Mesutas Ozilis išnaudojo varžovų klaidas. Po trijų rungtynių G grupėje „Real“ (9 tšk.) jau 5 taškais lenkia artimiausius persekiotojus „Milan“ ir Amsterdamo „Ajax“.

„Fiziškai, psichiškai ir taktiškai komanda elgėsi fantastiškai. Esu labai laimingas, nes komanda žaidė tikrai gerai. Antrame rate mūsų lauks dvejos rungtynės išvykose ir susitikimas su „Auxerre“ namuose, tad norėtume užsitikrinti vietą kitame etape dar iki šių rungtynių. Iš pradžių reikia kvalifikuotis, o tada siekti finišuoti pirmoje vietoje“, – po rungtynių dėstė J. Mourinho.

Besidžiaugdamas portugalas taip pat nepamiršo pažymėti ir savo auklėtinių minusų.

„Gerai, kad tai yra pirmojo etapo rungtynės, kur įvarčiai neturi tokios didelės reikšmės. Jeigu tai būtų koks pusfinalis, kuriame kiekvienas įvartis daug reiškia, nebūčiau toks laimingas, nes mes šį vakarą turėjome laimėti bent 4:0. Neišnaudojome daugybės progų“, – pasakojo treneris.

„Liūdna, nes galvojome, kad galėsime sužaisti visai kitokias rungtynes. Mačo baigtis buvo aiški jau po pirmų 15 minučių. Norint kovoti Europos lygyje, reikia demonstruoti kitokį žaidimą“, – susitikimu nusivylęs buvo „Milan“ strategas Massimiliano Allegri.

Jurijus Žirkovas ir Carlo Ancelotti
„Chelsea“ svečiuose taip pat 2:0 nugalėjo Maskvos „Spartak“ ekipą. Iki šio susitikimo abu klubai F grupėje žengė koja kojon, tad londoniečiams pergalė buvo itin svarbi kovojant dėl pirmos pozicijos.

23-ą min. svečius įspūdingu tolimu smūgiu į priekį išvedė Jurijus Žirkovas, 43-ą min. Nicolas Anelka pelnė antrąjį komandos įvartį. Abu futbolininkai susilaukė trenerio C. Ancelotti pagyrimų.

„Sužaidėme geras rungtynes, kurios nebuvo lengvos, nes „Spartak“ žaidė tikrai gerai, ypač antrajame kėlinyje. Tačiau mes susikūrėme persvarą pirmoje susitikimo dalyje, o antroje gerai gynėmės. Vartininkas Petras Čechas keletą kartų fantastiškai gelbėjo komandą.

Jurijus buvo puikus. Jam tai buvo svarbios rungtynės, atvykus su „Chelsea“ į gimtąją Rusiją. Jo įvartis – labai svarbus, nes po jo mums buvo daug lengviau nugalėti. N. Anelka taip pat yra fantastiškas žaidėjas, galintis žaisti bet kurioje puolėjo vietoje“, – pažymėjo „Chelsea“ strategas.

„Mūsų tikslas – finišuoti pirmoje vietoje. Turime tam visas galimybes, tačiau dar nieko neužsitikrinome ir privalome išlikti susikaupę. Liko trejos rungtynės ir per jas privalome demonstruoti geriausią savo žaidimą“, – pažymėjo C. Ancelotti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją