Po planetos pirmenybių pasitraukusį Dungą Brazilijos rinktinės stratego poste pakeitęs M. Menezesas su savo auklėtiniais taip pat nugalėjo JAV ir Irano futbolininkus.

Derbio miesto „Pride Park“ stadione tai buvo pirmosios tarptautinės rinktinių rungtynės po 9 metų pertraukos. Paskutinį kartą šioje arenoje 2001-aisiais jėgas išmėgino Anglijos ir Meksikos komandos. Vis dėlto rungtynės ne itin sudomino aistruolius, nes 33597 vietas turintis stadionas buvo pustuštis – mačą stebėjo 13088 žiūrovai.

„Tikėjausi išvysti daugiau aistruolių, tačiau, manau, kad rungtynės buvo geros, – po susitikimo kalbėjo M. Menezesas. – Manau, kad tie, kas atvyko į rungtynes, išvydo gražų mačą. Esu patenkintas. Vis dėlto tikėjausi, kad žmonėms patinka Brazilijos rinktinė, tad laukiau daugiau aistruolių“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją