Bendroje įskaitoje jis surinko 6 baudos taškus ir dviguba persvara aplenkė antroje vietoje likusį kaunietį Šarūną Felenderį (12 tšk.). Trečias su 15 baudos taškų - Aurimas Eidukas iš Šiaulių.

„Laser Radial“ jachtų klasėje pirmą vietą užėmė kaunietis Karolis Janulionis (12 tšk.), antras buvo klaipėdietis Dominykas Kneižys su 14 baudos taškų, o trečia - kaunietė Viktorija Andrulytė (16 tšk.).

Jaunių „Laser 4.7“ klasėje nugalėjo kaunietė Milda Eidukevičiūtė (15 tšk.), antra vieta atiteko Armandui Kožemečenko iš Neringos (21 tšk.), trečia - Justinui Volungevičiui iš Kauno (24 tšk.).

„Optimist“ jachtų klasės (iki 15 metų amžiaus) varžybose nugalėjo kaunietis Domantas Juškevičius (16 tšk.), aplenkęs Maksimą Dzyahelą iš Baltarusijos (29 tšk.) ir kaunietį Rytį Dikšaitį (29 tšk.).

Tuo tarpu „Optimist“ jachtų klasės merginų varžybose nugalėtoja paskelbta Anastasia Kriutsova iš Baltarusijos (56 tšk.), antrą vietą iškovojo Magda Daniszewska iš Lenkijos (63 tšk.), o trečią - Rusnė Baliutavičiūtė iš Klaipėdos (89 tšk.).

„Optimist“ jachtų klasėje apdovanoti ir vaikai iki 11 metų amžiaus. Šios kategorijos lyderiu tapo M. Dzyahela (29 tšk.), antra - M. Daniszewska (63 tšk.), trečias – kaunietis Simonas Jeršovas (83 tšk.).

Vyrų olimpinėje „Finn“ klasėje regatos nugalėtoju tapo kaunietis Tauras Rymonis (5 baudos taškai), antrą vietą užėmė Adomas Janulionis iš Vilniaus (11 tšk.), trečią – kaunietis Rytis Bagdžiūnas (17 tšk.).

Regatoje „Rudens vėjas" iš viso varžėsi per 150 sportininkų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos ir Baltarusijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją