Į pajūrį lengvosios atletikos veteranus, federacijos atstovus, sportininkus ir jų trenerius pakvietęs LLAF prezidentas Eimantas Skrabulis, gyrė šių metų lengvaatlečių pasiekimus, džiaugėsi sėkmingu sporto karalienei sezonu ir kvietė susirinkusius atsiimti įvairius apdovanojimus.

Įteiktos LLAF 2010 metų nominacijos.

Jų laureatais tapo: "Laimingiausias optimistas" - Andrius Gudžius, "Geležinė valia" - Živilė Balčiūnaitė, "Jaunoji viltis" - Airinė Palšytė, "Talentų kalvis" - Vaclovas Kidykas, "Skrydis į elitą" - Zinaida Sendriūtė, "Pagauta svajonė" - Romas Sausaitis, "Meniškoji akis" - Alfredas Pliadis, "Informacijos maestro" - Steponas Misiūnas, specialus prizas "Už neišsenkamą patirtį ir meilę lengvajai atletikai" - Rimantas Plungė.

"Metų staigmenos" nominacijos laimėtojas Darius Draudvila, deja, iškilmėse negalėjo dalyvauti.

Padėkomis ir prizais už rezultatus svarbiausiose 2010 metų varžybose pagerbti Ž. Balčiūnaitė, R. Sausaitis, A. Gudžius, V. Kidykas, Albinas Miliauskas, A. Palšytė, Tatjana Krasauskienė, Eglė Balčiūnaitė, Aleksandras Kitanovas, Z. Sendriūtė, Aloyzas Jasmontas, Virgilijus Alekna, D. Draudvila, Kristina Saltanovič, Juzefas Romankovas, Tadas Šuškevičius, Kastytis Pavilonis, Lina Grinčikaitė, Edmundas Norvilas, Silvestras Guogis, Erika Žiupkienė, Mantas Dilys, Alvydas Gavėnas, Austra Skujytė ir R. Plungė.

Padėkomis apdovanoti I jaunimo olimpinių žaidynių dalyviai ir jų treneriai: Laura Gedminaitė ir Jurdanas Radžius, Martynas Šedys ir Arvydas Šedys, Marius Simanavičius ir Leonas Maleckis, Dovilė Dzindzaletaitė ir Juozas Tribė, Mantas Jusis ir Romas Ubartas.

Vakaro metu buvo pagerbti ir senjorai, pasaulio ir Europos čempionatuose šiais metais tapę čempionais ir prizininkais: Austra Mikelytė, Vladas Zaniauskas, Gintaras Pridotkas, Birutė Keršulienė, Romualdas Jakutis, Janina Lapienienė, Jonas Šiaudinis, Valda Morkūnienė, Virginija Šniokienė, Herrik Gulbinovič, Linas Kulbokas ir Leonas Varnas.

Pirmą kartą buvo įteikti apdovanojimai už naujus Lietuvos rekordus - E. Balčiūnaitei (400 m ir 800 m uždarose patalpose) ir Ryčiui Sakalauskui (100 m).

Tarptautinės klasės sporto meistrų ženkleliai ir pažymėjimai įteikti A. Palšytei, R. Sakalauskui, Aleksui Abromavičiui, Z. Sendriūtei, sporto meistrų - Linai Andrijauskaitei, Povilui Mykolaičiui, Mariui Vadeikiui ir Mariui Rudžiui. Tarptautinės klasės sporto meistro vardas taip pat suteiktas D. Draudvilai, sporto meistro - Kazimirui Narvoišui.

Toks tradicinis vakaras – vienas iš LLAF organizuojamų kasmetinių renginių, skirtas aptarti svarbiausius sezono įvykius, o atletams – proga aplinkinių akis nudžiuginti nedažnai vilkimais vakariniais rūbais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją