Vienetų varžybose Rolandas Muraška 7:6 (7-3), 4:6, 4:6 pralaimėjo Oskarui Saarne (Oskarui Sarnei), o Aivaras Balžekas įtemptoje kovoje 7:5, 3:6, 9:7 nugalėjo Maitą Kunnapą (Maitą Kunapą). R.Muraškos ir Gvido Sabeckio duetas 4:6, 3:6 pralaimėjo M.Kunapui ir Alčiui Vahkalui.

A.Balžekas penktadienį Lietuvos komandai pelnė labai svarbų tašką, kuris nulėmė rinktinės patekimą į kitą varžybų etapą. A pogrupyje visos komandos iškovojo po vieną pergalę. Pagal bendrą laimėtų kovų rezultatą iš A pogrupio į kitą etapą pateko Estija ir Lietuva.

Iš B pogrupio į kitą etapą iškopė Monako ir Makedonijos rinktinės. Penktadienį Monakas 2-1 įveikė Makedoniją, o Islandija 3-0 nugalėjo Andorą.

Šeštadienį ir sekmadienį dėl patekimo į Europos/Afrikos zonos II grupę kovos keturios komandos - Estija, Lietuva, Monakas ir Makedonija. Pogrupių nugalėtojos Estijos ir Monako rinktinės jau turi po vieną tašką.

Šeštadienį 13 val. Lietuvos tenisininkai susitinka su Monako komanda.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją