Į varžybas susirinko 20 pilotų iš visos Lietuvos, kurie net keturiose kategorijose varžėsi dėl Kauno miesto taurės ir C kategorijos Lietuvos čempiono titulo.

Varžyboms teisėjavo vyriausioji teisėja Violeta Gedminaitė, teisėjai Ramutis Drazdys, Gražina Žukaitė ir Arvydas Kačanauskas.

Pirmieji kilo C kategorijos pilotai, kurie atliko privalomą ir laisvąją programas, B kategorijoje sportininkai atliko abi privalomas programas.

C kategorijos privalomoje programoje pirmą vietą užtikrintai Eltonas Meleckis, skridęs lėktuvu Jak-55M, aplenkęs Viktorą Kurbedį, skridusį Jak-52.

Speciali vertinimo taškų skaičiavimo programa suskaičiavo C kategorijos pilotų taškus ir paaiškėjo, kad Kauno miesto taurę ir Lietuvos čempiono titulą C kategorijoje iškovojo vilnietis E. Meleckis, dviejų programų sumoje aplenkęs V. Kurbedį ir Donaldą Bleifertą.

B kategorijos 1-oje privalomoje programoje nugalėjo Rita Eriksonienė, tačiau 2-oje programoje pergalę šventė Vladimiras Nikonovas. Antras buvo Eugenijus Raubickas, o trečias Šarūnas Staniulis iš Vilniaus.

Susumavus abiejų B kategorijos programų rezultatus, pirmoje vietoje liko kaunietis V. Novikovas, antrą vietą užėmė E. Raubickas, o trečias buvo Andrius Žemaitis.

Suskaičiavus taškus, paaiškėjo, kad A kategorijoje nugalėjo Tadas Maciulevičius iš Vilniaus, antroji vieta atiteko Vladui Noreikai (Vilnius), o trečią vietą užėmė Nerijus Baublys (Kaunas).

Senjorų grupėje nugalėjo sporto meistrė Dalia Skučienė iš Kauno, antrą vietą užėmė Ričardas Šelmys (Vilnius), o trečią – Nerijus Baublys (Kaunas).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)