Čia laukiami ne tik visų Lietuvos sveikuolių klubų atstovai, bet ir politikai, kurie rengiasi sveikatos kultūros forumui. Jis numatytas Vilniuje balandžio pabaigoje ir turės tikslą pasiekti nacionalinį susitarimą gyventi sveikai.

Organizatorių nuomone, susitikimas su sveikatos puoselėtojais ir entuziastais turėtų prisidėti prie šio renginio sėkmės.

Savo renginyje LSS lauks ir aukščiausių respublikos vadovų, kurių bendras dalyvavimas prisidėtų prie sveikos bendruomenės kūrimo.

Kitus sveikatingumo mėnesio renginius LSS padės rengti Sveikatos apsaugos ir Švietimo ministerijos, Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK), kitos sporto organizacijos ir visuomeniniai judėjimai. Vietovių organizaciniai komitetai suplanavo įvairių renginių savo teritorijose - tai bus savikontrolės, mitybos, fizinio lavinimo, grūdinimosi, dvasinio stiprėjimo būdai ir priemonės, kuriuos gali įsisavinti ir panaudoti visi, nepriklausomai nuo amžiaus ar kitų skirtumų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją