Singapūre vykusios spaudos konferencijos metu šveicaras pareikalavo Šiaurės Korėjos futbolo federacijos atstovų pateikti visą informacją dėl visų žiauraus elgesio su žaidėjais susijusių faktų, praneša „Sovetskij Sport“.

Primename, kad prieš kelias savaites Pietų Korėjos visuomenės informavimo priemonės pranešė, kad Šiaurės Korėjos sostinėje Pchenjane įvyko šalies vadovų susitikimas su rinktinės futbolininkais ir treneriais. Sportininkai buvo smarkiai sukritikuoti ir kai kurie iš jų, įskaitant jų trenerį, buvo išsiųsti dirbti katorgos darbų.

Šiaurės Korėjos rinktinė pirmą kartą nuo 1966 m. sugebėjo patekti į pasaulio čempionato finalinį etapą, tačiau varžybose PAR ji pasirodė nesėkmingai. Rinktinė pralaimėjo visas trejas rungtynes: brazilams – 1:2, portugalams – 0:7, o Dramblio Kaulo Krantui – 0:3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją