Net 9 įvarčius į varžovų vartus įmetė Augustas Strazdas, 8 - Vaidas Klimčiauskas, 6 - Andrius Stelmokas, 5 - Dalius Rasikevičius ir po sykį pasižymėjo Tautvydas Mikalauskas bei Robertas Paužuolis.

"Pradžioje vyrai žaidė kiek susikaustę, darė daug vaikiškų klaidų", - startiniu jauduliu rankininkus interviu BNS teisino rinktinės treneris Miglius Astrauskas. - "Na, o antrajame kėlinyje jau žaidėme taip kaip galim".

Treneris prisipažino, kad komanda galėjo laimėti ir didesniu skirtumu, tačiau, rankininkai, "pajutę pergalės skonį, pradėjo piktnaudžiauti individualiais veiksmais". Atsakomasis susitikimas su Estijos ekipa sekmadienį vyks Polvoje (Estija).

M.Astrauskas tikisi, kad prieš atsakomąjį susitikimą komandą sustiprins bent vienas iš trijų trečiadienį dėl ligos nerungtyniavusių žaidėjų - Vaidotas Grosas, Nerijus Atajevas ar Andrius Račkauskas.

Be Lietuvos ir Estijos rankininkų I grupėje trečiadienį tarpusavy žais Bulgarijos ir Graikijos rinktinės.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją