Išskyrus J. Kolegovą, visi minėtieji sportininkai per penkis praėjusius pasaulio taurės etapus buvo užkopę ant prizininkų pakylos. Specialistai tvirtina, kad lietuviai turi puikių galimybių kovoti dėl prizinių vietų ir šį sykį.

„Mano fizinė forma – iš tiesų gera. Manau, visi Lietuvos komandos nariai pajėgūs taikytis į apdovanojimus. Žinoma, tam reikės ir šiek tiek sėkmės“, - teigė šiuolaikinės penkiakovės pasaulio reitingo lyderė D. Rimšaitė.

Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės federacijos vadovai akcentuoja, kad sportininkai šiuo metu rengiausi svarbiausiems startams – vasarą vyksiantiems Europos ir Pasaulio čempionatams.

„Finalinis etapas Maskvoje, be abejonių, taip pat yra prestižinės reikšmės. Čia mūsų sportininkai kovos dėl garbės ir medalių. Finaliniame etape nusibrauks visi per šį sezoną jau pasiekti rezultatai – čia viską reikės įrodyti iš naujo“, - sakė Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės federacijos generalinis sekretorius Viačeslavas Kalininas.

Šiuolaikinės penkiakovės pasaulio taurės finalą Lietuvoje transliuos SPORT1 televizija. Varžybos šeštadienį ir sekmadienį vyks nuo 14:55 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją