Kalbėdamas apie Maltoje vykusį Europos olimpinių komitetų (EOK) vadovų seminarą LTOK Artūras Poviliūnas patikslino, kad LTOK viceprezidentas Algirdas Raslanas dirbs EOK Olimpinio švietimo ir kultūros komisijoje.

LTOK vadovas sakė, kad drauge su LTOK generaliniu sekretoriumi Vytautu Zuberniu Maltoje 65-mečio proga jie pasveikino EOK prezidentą Patricką Hicky'į, kuris jubiliejų pažymi birželio 17 dieną.

Apie pasirengimą I jaunimo olimpinėms žaidynėms Singapūre informavo LTOK olimpinio sporto direktorius Kazys Steponavičius ir Lietuvos olimpinio sporto centro direktorius Linas Tubelis.

Pasak LTOK svetainės internete, teisę rungtyniauti Singapūre jau išsikovojo 6 Lietuvos lengvaatlečiai, 4 krepšininkai (bus žaidžiama 3 prieš 3), 3 plaukikai, po 2 boksininkus, penkiakovininkus ir dziudo atstovus, po vieną gimnastą bei irkluotoją.

K. Steponavičius atkreipė dėmesį į tai, kad padaugėjus sportininkų, iškovojusių kelialapius, trūksta pinigų pasirengimo stovykloms liepos mėnesį.

Posėdyje dalyvavęs Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) generalinio direktoriaus pavaduotojas Ritas Vaiginas patikino, kad ieškoma būdų, kaip padėti į Singapūrą vykstantiems sportininkams.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją