„Prieš kelias dienas Lietuvos rankinio federacija gavo užklausą iš Norvegijos dėl galimybės įsigyti porą tūkstančių bilietų į atsakomąsias varžybas Lietuvoje. Pirmą kartą gauname užklausą dėl tokio didelio rankinio sirgalių skaičiaus atvykimo į Lietuvą“, - teigė Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Edis Urbanavičius.

Nors šeštadienį Norvegijos mieste Stavangeryje vykusiose varžybose Lietuva rezultatu 19:27 nusileido Norvegijos rinktinei, tačiau ji dar turi galimybę išlošti kelialapį į čempionatą, jei sugebės palaužti varžovus namuose didesniu įvarčiu skirtumu.

Pasak E. Urbanavičiaus, prie norvegų rinktinės pergalės sausakimšoje „Idrettshall“ arenoje labai prisidėjo fanų palaikymas.

„Stebiuosi, kaip entuziastingai norvegai palaikė savo rinktinę. Tikiu, kad tas palaikymas suteikė jai nemažai jėgų, ryžto ir turėjo įtakos tokiam užtikrintam norvegų žaidimui. Tačiau dabar mes žaisime namuose ir turime progą atsigriebti. Tikiuosi, mūsų rankinio aistruoliai ne menkiau sirgs už Lietuvos komandą ir įkvėps ją pergalei, nes birželio 20 dienos rungtynės Lietuvai yra istorinė proga patekti į kitų metų pasaulio vyrų rankinio čempionatą“, - sakė E. Urbanavičius.

„Džiugiuosi, kad mūsų komanda nepalūžo po pralaimėtų varžybų ir yra pasiruošusi kibti norvegams į atlapus. Dabar svarbiausia yra susikaupti ir žaisti visu pajėgumu”, - kalbėjo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris G. Savukynas.

Šalies rankinio rinktinės vyriausiasis treneris kviečia Lietuvos sporto mėgėjus nepraleisti lemiamų varžybų, kurios vyks sekmadienį, birželio 20 d., 17.45 val. Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją