L.van Gaalas, Miuncheno „Bayern“ komandos vyriausiasis treneris:

„Tai nebuvo siuprizas, kaip klostėsi rungtynės. Didesnis netikėtumas tas, kad mes pralaimėjome. Žinojome, kad jie gali žaisti taip kaip tai darė šiandien. Žinojome ir tai, kad jie puikiai ginasi. Be viso šito mes žinojome, kad Diego Milito ir Wesley Sneijderis gali būti pagrindiniais komandos žaidėjais. Nesukūrėme tiek progų, kaip tai padarome vos ne kiekvienose rungtynėse. Turėjome kelias neblogas progas, bet jeigu neįmuši įvarčio, tai tikrai nelaimėsi. T.Mullerio neišnaudota proga galėjo pakeisti visą rungtynių eigą.

Kiekvienam žaidėjui paspaudžiau ranką ir padėkojau už atliktą darbą viso sezono metu. Didžiuojuosi savo komanda. Norint laimėti prieš tokią komandą kaip „Inter“ reikia būti aukščiausios formos ir klasės žaidėjais, bet mes šiandien tokiais nebuvome. Atakuoti yra kur kas sunkiau nei gintis, o mes turėjome pulti ir įveikti stiprią Milano klubo gynybą. Dauguma Vokietijos komandų žaidžia tokį futbolą kaip „Inter“ ekipa, bet jų gretose yra daugiau žaidėjų, kurie gali pagelbėti vienas kitam ir apsiginti nuo varžovų atakų.

J.Mourinho po rungtynių pasveikino mane ir tai yra sveikintinas gestas, tačiau mano jausmai yra visai kitokie nei jo. Aš manau, kad Milano klubas laimėjo pelnytai, bet komandos treneriui yra daug lengviau vadovauti komandai, kai turi persvarą savo pusėje.

Po pralaimėjimo geriausias variantas būtų sakyti, kad mums labai trūko F.Ribery. Žaidėme prieš „Lyon Olympique“, Turino „Juventus“ komandas ir dar pusę sezono be jo. Kai žaidi tokiu stiliumi kaip tai darome mes, reikia kuriančio žaidėjo, o būtent toks ir yra F.Ribery.

J.Mourinho Vokietijos televizijos laidai teigė, kad mes laimėjome Bundeslygos čempionatą, Vokietijos futbolo taurę, o tai padaryti buvo aukščiausios klasės meistriškumas. Jis neklydo, tačiau laimėti Čempionų lygos turnyrą yra tarsi papildomas „bonusas“. Šiam dalykui reikia ir trupučio sėkmės. Galiu pasakyti tik tiek, kad skirtumas tarp finale dalyvavusių komandų nėra toks didelis kaip atrodė šiandien.“