"Man labai liūdna, nes esu beveik įsitikinęs, kad tai buvo mano paskutinės rungtynės vadovaujant "Inter" ekipai,- sakė Mourinho.

Ir netrukus davė akivaizdžią užuominą: "Atsiranda skylė, jeigu per savo karjerą nesi treniravęs "Real".

"Prieš keletą metų buvo sunku palikti Londono "Chelsea", dabar bus sunku išvykti iš "Inter". Šis klubas tapo mano namais, taip pat kaip ir "Chelsea". Tačiau toks yra gyvenimas, toks futbolas.

"Dabar turiu du namus - "Stamford Bridge" bei "San Siro", noriu trečiojo. Greičiausiai tai bus "Santiago Bernabeu". Kol kas susidomėjimo sulaukiau tik iš "Real", tačiau su niekuo dar nesikalbėjau ir nieko nepasirašiau. Pažadėjau, kad susisieksime po finalo.

"Mano tikslas dabar - laimėti dar vienos šalies čempionatą bei Čempionų lygą, o tada grįžti į Angliją. Visi žino, kad ši šalis yra mano aistra."

Čempionų lygos finale "Inter" 2-0 įveikė Miuncheno "Bayern", kurią treniruoja buvęs Mourinho mokytojas Louisas van Gaalas.

"Kai laimiu, nenoriu sustoti vietoje, o Italijoje aš laimėjau viską,- tęsė portugalas. - Laimėjau Čempionų lygą su dviem klubais, galiu tai padaryti ir su trečiu.

"Yra daug dalykų, kurie Italijos futbole man nepatiko, tad tris ar keturis mėnesius svarsčiau apie pasitraukimą. Dabar įėjau į "Inter" istoriją, bet nenoriu daugiau kalbėti, antraip verksiu. Man reikia naujo iššūkio karjeroje, o Milano klubui svarbiausia, kad jame liktų prezidentas Massimo Moratti bei kapitonas Javieras Zanetti."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją