Grėsmingai startavo ir jaunimo atstovai. Trakietis Saulius Ritteris užtikrintai laimėjo pirmąją vietą tiek vienviete, tiek dviviete valtimi, tačiau prioritetu pasirinko porinę dvivietę, kurioje kartu su dar jaunių amžiaus grupės atstovu Rolandu Maščinsku sunkioje kovoje nugalėjo aplenkdami pasaulio jaunių bronzos medalininkus kauniečius, trenerių V. Valiausko ir V. Butkaus auklėtinius, Algirdą Bendaravičių ir Nerijų Vasiliauską.

Prienietis, dabar teniruojamas Vladislavo Sokolinskio, R. Maščinskas užtikrintai laimėjo atranką į Olimpines jaunimo žaidynes Singapūre. Savo priešininkus lenkdamas didele persvara, parodytu laiku jis konkuravo su vyresniais atstovais.

Kaunietė D. Vištartaitė laimėjo atrankinį turą vienviete valtimi ir rengiasi šios vietos nebeužleisti bei laimėti medalį pasaulio jaunimo irklavimo čempionate Baltarusijoje.

Paskutinė atranka į pasaulio ir Europos čempionatus vyks Trakuose, „Gintarinių irklų“ regatos metu, birželio 26-27 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją