K. Kuranyi paskutinį kartą rinktinės marškinėlius vilkėjo 2008 metais, mat kiek vėliau buvo neįtrauktas į sudėtį pasaulio čempionato atrankos mačui su Rusija ir supykęs paliko stadioną dar nesibaigus rungtynėms, nors turėjo jas stebėti su kitais rezerviniais futbolininkais.

Tiesa, skelbiama, kad šie įvykiai nebuvo lemiamas faktorius J. Lowui priimant sprendimą.

Vartininkas R.Adleris - traumuotas

Rinktinės trenerį J. Loewą pasiekė nelabai geros naujienos. Šios šalies rinktinės vartininkas Rene Adleris pranešė, kad negalės dalyvauti artėjančiame pasaulio čempionate, nes jam yra reikalinga lūžusių šonkaulių operacija.

Praleidęs kelias savaites po traumos R. Adleris grįžo į aikštę šeštadienį, kuomet jo atstovaujama Leverkuzeno „Bayern“ komanda susitiko su Berlyno „Hertha“ ekipa.

Po rungtynių, komandos gydytojai patikino klubo vadovus ir patį žaidėją, kad patirta trauma yra kur kas rimtesnė, nei buvo manyta iš pradžių.

Tokiu atveju pagrindinis Vokietijos rinktinės vartininkas pasaulio čempionate turėtų būti Gelzenkircheno „Schalke 04“ žaidėjas Manuelis Neueris. Taip su komanda turėtų keliauti ir kitas vartininkas Timas Wiese.

S.Rolfesas taip pat nevyks į pasaulio čempionatą

Rinktinės saugas Simonas Rolfesas pranešė treneriui, kad taip pat negalės atstovauti savo šaliai pasaulio čempionate dėl kelio traumos.

Patyręs saugas į aikštę po ilgos traumos grįžo šių metų sausio mėnesį, tačiau niekaip nesugebėjo visiškai atsigauti. Dėl to jis nusprendė, kad jam geriau nevykti į pasaulio čempionatą ir užleisti vietą kitiems žaidėjams.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją