„Nors jie žaidė tikrai gerai, bet mes atlikome didelį darbą. Man labai džiugu, jog mes kovosime finale“, - tęsė olandas.

Saugas Bastianas Schweinsteigeris tik patvirtino trenerio žodžius, tačiau perspėjo, jog dar reikės nuveikti labai daug, kad „Bayern“ galėtų švęsti.

„Kiekvienas klubas nori žaisti finale. Mes esame puiki komanda ir turime gerą charakterį. Man labai malonu rungtyniauti čia. Aišku tik viena, kad kol kas mes dar nieko nelaimėjome“, - dėstė žaidėjas.

Klubo kapitonas Markas van Bommelis taip pat džiaugėsi rezultatu ir pabrėžė komandos pasitikėjimą savo jėgomis.

„Aš didžiuojuosi šia komanda ir tuo, ką pasiekėme šį vakarą. Tai nuostabus darbas. Mes esame tikrai gera komanda ir tikime patys savimi. Esame labai alkani ir ištroškę pergalių“, - žarstė pagyrimus savo komandos draugams kapitonas.

Tuo metu „Bayern“ lyderis olandas Arjenas Robbenas prasitarė, kad finale norėtų susigrumti su Milano „Inter“ komanda, kurią treniruoja buvęs jo treneris Jose Mourinho ir žaidžia geras draugas Wesley Sneijderis.

„Aš tikrai norėčiau rungtyniauti su „Inter“. Manau, kad tai tiesiog geriau būtų mūsų komandai, nes su „Barcelona“ turėtume nemažai sunkumų. Norėčiau su italais susitikti finale ir dėl to, kad ten rungtyniauja W. Sneijderis ir treneriu dirba J. Mourinho“, - „Sky Sports“ teigė A. Robbenas.

Paklaustas apie lengvą patekimą į finalą, olandas pažymėjo, jog komandos pergalė išvykoje 3:0 prieš „Lyon“ komandą buvo labai puiki.

„Mes buvome daug geresnė komanda ir sužaidėme puikias rungtynes. Rungtyniavome agresyviai ir nuolat atakavome bei neleidome jiems pajusti savo žaidimo ritmo“, - džiaugėsi komandos žaidimu saugas.

„Aš didžiuojuosi komanda ir esu labai laimingas, jog pasiekėme finalą. Tai puikus sezonas“, - užbaigė A. Robbenas.