Tarp vyrų Marius Diliūnas liko devynioliktas (31:13), o Petras Revuckas - 47-as (36:01).

R. Drazdauskaitės ir M. Diliūno rezultatai yra geriausi šį sezoną tarp Lietuvos bėgikų.

Bėgime (finišavo 220 vyrų ir 56 moterys) nugalėjo ukrainiečiai Olga Kalendarova-Ochal (34:22) ir Michailas Iverukas (29:02).

Anot Ž. Balčiūnaitės ir V. Žūsinaitės trenerio Romo Sausaičio, tai buvo tie
rezultatai, kokių jis ir tikėjosi.

„Realiai Živilė treniruotis pradės tik nuo gegužės, tai buvo atsistatymo proceso po bėgto Romos maratono dalis, be to, dvi savaites jai skaudėjo gerklę ir ji beveik nesitreniravo. Distanciją sudarė du ratai, pirmajame rate „pabėgo“ penkios sportininkės, Živilės tarp jų nebuvo, vėliau vieną sportininkę ji pasivijo. Kiek žinau, Rasos treneris Č. Kundrotas taip pat patenkintas rezultatu“.

Tuo tarpu V. Žūsinaitė neliko patenkinta savo pasirodymu. „Laikas ne pats geriausias, nors oras buvo neblogas, organizacija taip pat. Bėgti buvo malonu, daug žiūrovų“.

Verta pažymėti, kad kone 800 kilometrų iki varžybų vietos Lietuvos stajeriai vyko automobiliais, o Ž. Balčiūnaitė prie vairo sėdėjo visą kelią į priekį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją