Tuo tarpu šeimininkai olandai turi ne tik garbingai astovauti savo šaliai, bet pasirūpinti visų atvykusių rinktinių komfortu.

„Ledo arenoje viskas gerai. Tik reikia labai toli eiti nuo aikštelės iki persirengimo kambario – apie 200 metrų per lauką. Jei lytų ar snigtų, greičiausiai su autobusu vežtų“, – pažymėjo Egidijus Bauba.

Komandos draugas Dovydas Kulevičius buvo nelinkęs skųstis. „Aš manau, kad visi yra patenkinti. Visą sezoną žaidžiame tam, kad sulauktume čempionato ir jame gerai pasirodytume. Lūkesčiai teigiami ir viskas bus gerai“, – kalbėjo D. Kulevičius.

Viename iš Lietuvos rinktinės persirengimo kambarių nenutyla legendinės grupės „AC/DC“ dainos.

„Muziką atsivežėm patys ir kolonėles patys, ir iš kur groja patys“, – paaiškino muzika persirengimo kambaryje besirūpinantis E. Bauba.

„Tam, kad geros nuotaikos išeitume į aikštę ir gerai sužaistume“, – paaiškino D. Kulevičius.

Po treniruotės ledo ritulininkai apsilankė už 22 km esančiame Hertogenboso mieste. Rinktinės žaidėjai turėjo 2,5 valandos, per kurias apžiūrėjo miestą, apsilanė Švento Jono katedroje, bei pavaikščiojo senamiesčio gatvėmis.

Komandos žaidėjui Šarūnui Kuliešiui miestas nepaliko didelio įspūdžio: „Paslankiojom po miesto centrą, išleidom šiek tiek pinigų ir viskas“.

„Gražus miestas, studentiškas, moterų gražių yra, „coffeeshopu““, – linksmai pridūrė Algis Visockas.

Pailsėjusių Lietuvos ledo ritulininkų ketvirtadienį, 21.30 val. laukia trečiasis pirmenybių mūšis su olandais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją