Anot oficialios UEFA svetainės internete, L. Van Gaalas neabejojo, kad „Bayern“ futbolininkai buvo verti pergalės. Tuo metu Mančesterio ekipos vyriausiasis treneris seras Alexas Fergusonas savo auklėtinių pasirodymą pavadino „nuviliančiu“.

„Tas anksti praleistas įvartis buvo kažkas neįtikėtina, tačiau taip nutinka. Vis dėlto dar labiau neįtikėtina buvo tai, kaip mes su tokiu Europos futbolo grandu sužaidėme vėliau. Jau pirmame kėlinyje rungtyniavome gerai, bet antrajame tiesiog išspaudėme iš savęs viską. Labai didžiuojuosi savo žaidėjais“, – kalbėjo L. Van Gaalas.

„Tikrai nusipelnėme šios pergalės. Po šalto dušo atsigavome per 10 minučių ir nuo tada buvome geresnė rungtynių komanda. Išlyginamasis įvartis, aišku, buvo ir sėkmės dalykas, tačiau tada dar žodį tarė I. Oličius. Turime galimybę sėkmingai pabaigti ketvirtfinalį Mančesteryje, nes mes visada sugebame įmušti išvykose“, – pažymėjo olandas.

„Nežaidėme pakankamai gerai ir vis prarasdavome kamuolį, o pastaraisiais metais tai būdavo stiprioji mūsų komandos pusė. Pralaimėjome patys, bet reikia pasakyti, kad „Bayern“ buvo geresnė komanda ir dėl to skųstis negalime. Tiesiog nuviliantis pasirodymas ir tiek.

Varžovai tikrai pasistengė, reikia juos už tai pagirti. Vis dėlto Mančesteryje rungtynės bus kitokios. Mes tikrai žaisime geriau, dėl to nekyla jokių klausimų. Turime įvartį išvykoje ir pasistengsime laimėti kitas rungtynes“, – pažadėjo A. Fergusonas.

Atsakomosios rungtynės Mančesteryje vyks balandžio 7-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją