Jau 2-ąją minutę po grubios miuncheniečių klaidos pasižymėjo šį sezoną be perstojo įvarčius mušantis Wayne'as Rooney.

Kiek vėliau Ivica Oličius galėjo rezultatą išlyginti, tačiau nesugebėjo pataikyti į kamuolį. 39-ą minutę jau rezultatą padvigubinti galėjo tas pats W. Rooney, tačiau savo ekipą išgelbėjo vartininas Hansas-Joergas Buttas.

Antrajame kėlinyje šeimininkai jau perėmė žaidimo iniciatyvą, tačiau nei Hamitui Altintopui, nei Thomasui Muelleriui pasižymėti niekaip nepavyko. Galiausiai 77-ą minutę „Bayern“ spaudimas davė vaisių.

Garry Neville'as baudos aikštelės prieigose kamuolį sustabdė ranka, už ką buvo nubaustas geltona kortele, o mačo arbitras skyrė smūgį į „Man Utd“ vartus. Francko Ribery smūgiuotas kamuolys kliudė Mančesterio komandos žaidėjų sienelę ir rikošetu įskriejo į vartus.

„Bayern“ mačo pabaigoje surengė šturmą ir paskutinėmis akimirkomis išplėšė pergalę – jau per teisėjo pridėtą laiką Ivica Oličius pasinaudojo varžovų sumaištimi baudos aikštelėje ir likęs vienas prieš vartininką Edwiną van der Saarą pasiuntė kamuolį į tinklą.

Mančesterio ekipos nesėkmę apkartino ir W. Rooney trauma. Susitikimui pasibaigus puolėjas paliko aikštę šlubčiodamas ir padedamas klubo medikų.

Futbolininkas susižeidė čiurną ir gali praleisti labai svarbias savaitgalio Anglijos pirmenybių rungtynes su Londono „Chelsea“.

„Jis gavo smūgį į čiurną, tikslesnę diagnozę sužinosime rytoj, – iškart po mačo sakė „Man Utd“ strategas seras Alexas Fergusonas. – Tikėkimės, kad nieko rimta. Galbūt jam teks praleisti rungtynes su „Chelsea“, tačiau neužbėkime įvykiams už akių.“

Tuo metu prancūziškame ketvirfinalyje „Lyon“ futbolininkai pateikė rimtą paraišką iškopti į pusfinalį, savo aikštėje 3:1 nugalėję dabartinę šalies čempionę „Bordeaux“ vienuolikę, nutraukdami 7 jos pergalių seriją.

Šeimininkai pirmieji pelnė įvartį, kai pasižymėjo Lisandro Lopezas, tačiau jau po keturių minučių gavęs Yoanno Gourcuffo perdavimą rezultatą išlygino svečių puolėjas Marouane'as Chamakhas.

Tačiau „Lyon“ atstatė savo persvarą po Michelio Bastoso įvarčio, o tašką susitikime padėjo L. Lopezas, antrajame kėlinyje realizavęs 11 metrų baudinį.

Rezultatai:

Miuncheno „Bayern“ 2 - 1 „Manchester United“

2' [0 - 1] Wayne Rooney
77' [1 - 1] Franck Ribery
90' [2 - 1] Ivica Olic

„Lyon“ 3 - 1 „Bordeaux“

10' [1 - 0] Lisandro Lopez
14' [1 - 1] Marouane Chamakh
32' [2 - 1] Michel Bastos
77' [3 - 1] Lisandro Lopez (iš 11 metrų baudinio).

Atsakomieji mačai Bordo ir Mančesteryje vyks balandžio 7-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją