„Istoriškai mūsų kovos su „bavarais“ klostosi labai sunkiai. Ir nėra jokio pagrindo manyti, kad ši dvikova taps išimtimi. Miunchene puikus stadionas, su nuostabia veja. Tikiuosi, kad prieš mačą su tokia patyrusia komanda mes būsime optimalios formos. Tokiu atveju mūsų šansai tikėtis sėkmės bus neblogi“, – kalbėjo A. Fergusonas.

Panašias mintis „Bayern“ svetainėje dėstė ir Vokietijos komandos strategas Louisas Van Gaalas.

„Manchester United“ yra sunkus varžovas. Jie ir „Barcelona“ yra šio turnyro favoritai. Šiuo metu jie žaidžia labai sėkmingai ir nugalėti mums bus sunku. Tačiau Anglijos komandos visada žaidžia savo žaidimą, kuris mums yra palankesnis, nes amžinai turime kovoti su gynybinėmis ekipomis. Žiūrovams bus puikus reginys“, – teigė L. Van Gaalas.

Ketvirtfinalyje pirmąsias rungtynes komandos kovo 30 arba 31-ą dieną žais Miuncheno „Allianz Arena“ stadione. Atsakomasis susitikimas po savaitės įvyks Mančesterio „Old Trafford“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją