Tuo metu ugandietis atvyksta iš Serbijos klubo „Mladi Radnik“. Jis taip pat atstovavo Ugandos rinktinei.

Be šių dviejų „Sūduvoje“ žaidžia dar trys legionieriai: Esau Garcia Alvaresas iš Ispanijos, Segejus Koziuberda iš Ukrainos ir Liu Chao iš Kinijos.

Tradiciškai prieš sezono pradžią surengtame „Sūduvos“ vadovybės, trenerių ir žaidėjų susitikime su Marijapolės savivaldybės vadovais ir žiniasklaida klubo prezidentas Vidmantas Murauskas žadėjo ir šiemet kovoti dėl lyderių pozicijų.

„Sūduvoje“ pasikeitė beveik visa gynybos linija, atsirado naujų žaidėjų saugų ir puolimo grandyse. Šį sezoną pradedame su penkiais legionieriais. Šiame sezone A lygos čempionate sieksime pačių aukščiausių tikslų“, – savo kalbos pabaigoje akcentavo klubo prezidentas.

Komandos vyriausiasis treneris Donatas Vencevičius padėkojo ekipos žaidėjams už atliktą darbą parengiamuoju laikotarpiu.

„Komandoje tvyro gera atmosfera, susiklausymas. Mes nusiteikę šį sezoną pakovoti dėl pačių aukščiausių apdovanojimų A lygoje ir kituose turnyruose“, – sakė „Sūduvos“ strategas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją